BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

Wederom was het weer de Sint Tunnisse bossen met ons drieën. De winterse omstandigheden willen nog steeds niet echt doobreken en de temperaturen blijven hoog. Er is weer een nieuw record gevestigd met het meest aantal aangesloten dagen waarop de temperatuur boven de 10 graden kwam. Het huidige record is nu 229 dagen, en dat is echt zeer uitzonderlijk. Dat betekent wel dat we nog steeds met korte broek het bos in kunnen.

Het fietsen ging prima. Één keer ging ik in de fout. In de houtwal langs het defensiekanaal raakte mijn rechterpedaal een boomwortel en ik vloog over het stuur. Gelukkig miste ik alle struiken, bomen en stompjes die daar staan en was de grond lekker zacht. Er is verder geen lichamelijke of materiële schade.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén