BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Vandaag heb ik samen met Tonny onze eigen route gefietst in het Sint Tunnisse bos. Adrie was verhinderd.

Het weer was goed, niet te koud en droog. Dus geen verdere bijzonderheden. Omdat ik samen met Tonny fietste ben ik zoveel mogelijk bij hem gebleven. Hier en daar heb ik de extra stukje gepakt.

Overall ging het prima en hebben we een goede tijd gezet. Tonny gaf wel aan dat het de vorige keer beter ging, maar ik denk dat we niet mogen klagen. We hebben er weer een prima tochtje opzitten op de vroege zondagochtend. Een ochtend waarin we wel opmerkten dat het steeds drukker wordt in de bossen. Omdat mensen vanwege de Corona nog steeds heel veel thuis moeten zitten en er verder weinig vertier is, gaan mensen op zoek naar een uitje in de natuur. Ook het aantal moutainbikers was hoog. Dit komt vooral door het stilleggen van de voetbal- en andere sportcompetities. Maar met de juiste instelling kunnen we toch met z’n allen genieten van het buitenzijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén