BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Deze week had Adrie aangegeven niet te fietsen omdat hij druk was met zijn nieuwe huis. Tonny wilde zijn eigen tijd pakken en weer zijn conditie langzaam opbouwen. Dus ben ik alleen op pad gegaan. Omdat het vorige week mis ging en de Overloonse route erg modderig was heb ik ervoor gekozen om de eigen route in het Sint Tunnisse bos te fietsen.

Omdat het weer mooi zou worden en ik drukte in het bos verwachtte heb ik er voor gezorgd dat ik extra vroeg ben vertrokken. Voor 8 uur ’s morgens zat ik op de fiets, terwijl de zonsopkomst pas om 08:19u was. Daarom heb ik de lichtjes op de fiets gezet. En inderdaad, ik kwam in het begin heel weinig mensen tegen.

De zonsopkomst was erg mooi. Ik ben midden op de hei even gestopt om er een foto van te maken, maar die ziet er zeker niet zo mooi uit als het werkelijk was.

De route lag er verder prima bij. Omdat het de laatste dagen wat gevroren had was de modder wat hard geworden en hoefde ik naderhand de fiets niet te poetsen. Dus ik was blij met de lekkere tocht. Thuis aangekomen was het tijd voor koffie en daarna lekker even de infrarood cabine in.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén