BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

De temperatuur is er weer een beetje onderuit gegaan. Na de lekkere dagen zijn de nachten nu weer rond het vriespunt. Overdag wordt het niet veel warmer. Ik had de zomer al in de kop, maar moet weer even terugschakelen. Dus de lange broek weer aan en windbreaker voor de koude wind. Samen met Tonny ben ik het Sint Tunnisse bos weer ingegaan. Na mijn wielrentocht van afgelopen woensdag had ik niet zo ongezet op een supertijd, dus heb ik het, zeker in het begin, wat rustigaan gedaan.

Met Tonny gaat het steeds beter. In het hoofd zit het goed en dat is al prima. Alleen de beentjes wilden nog niet wat het hoofd wil, maar dat gaat wel weer komen, daar heb ik wel vertrouwen in. Uiteindelijk heeft hij de rit helemaal afgemaakt en was de tijd niet heel slecht, net iets boven de 2 uur. Het streven is om onder de 2 uur te fietsen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén