BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Nieuwe Fietsbrug Cuijk

Het wielerseizoen was vorige week al begonnen met een rit richting Sambeek en Venray. Vandaag was het nog net een dag dat de wielrenner de schuur weer uit kon, want de temparatuur was rond de 16 graden en het was al een paar dagen droog. Morgen gaat het regenen en wordt het weer kouder dus moeten we de moutainbike weer pakken.

Maar nu dus nog even in de korte broek de wielrenner op. We zitten nog steeds hele dagen thuis te werken dus de beweging laat ook te wensen over. Daarom ben ik vandaag iets eerder gestopt en heb met de wielrenner het rondje over de nieuwe fietsbrug bij Cuijk gefietst. De afstand is zo’n 50 km dus dat is prima voor een begin en in de namiddag.

De route is wel erg leuk, er worden veel rustige wegen met goed asfalt gepakt. Natuurlijk zijn er ook wat mindere wegen, maar dat heb je nou eenmaal. Het viel me wel op dat het bij Cuijk en op de nieuwe brug erg druk was met fietsers en wandelaars. Veel woon-werk verkeer en dagjesmensen die nog genieten van de voorlopig laatste mooie dag.

Het gedeelte aan de overkant van de Maas is erg lekker fietsen. Zeker tussen Middelaar en Milsbeek, daar ligt een lekker fietspad. Maar ook een stukje bij Mook is prima te doen. Dus heb ik weer genoten. Ik was mooi voor 17:00u thuis. Lekker douchen, eten en klaar voor weer een Netflix avond.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén