BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Het is al enige tijd geleden dat ik de MTB route van Gemert heb gefiets. Een aantal keren fietste Adrie niet mee, maar meestal kwam hij naar Sint Anthonis. Inmiddels is hij verhuisd en was het weer eens tijd om naar Gemert af te reizen, voor de eerste keer dit jaar. En nu voor ons ook met een nieuw startpunt omdat Adrie nu in het centrum van Gemert woont. Hij woont niet ver van het reguliere startpunt van de route, dus dat is vanaf nu ook ons startpunt. Dat betekent dat de pauzeplaats, die wij niet veranderen, voor ons iets verder in de route komt te liggen.

De routebouwers van Gemert hebben in de tussentijd niet stilgezeten. De route is goed onderhouden en de meeste paden liggen er erg goed bij. Fijn om dat te merken. Wat minder leuk is, is dat de illegale motorcrossers hun gedrag helaas nog niet hebben aangepast. Op deze ochtend zijn we er weer een paar tegengekomen. De sporen die zijn achterlaten zijn goed te zien, ook op de MTB route. Jammer dat er een grote groep vrijwilligers hard werken om alle mooi te onderhouden, en dat komen er een paar simpele zielen die dat weer moeten vernietigen. Ik zou zeggen: DOE ER WAT AAN!!

Maar ja, tot de tijd dat er wat aan gedaan kan worden zullen we ermee moeten leven. Al met al was het toch nog een fijne route en dat de pauzeplaats wat verder op de route lag was eigenlijk geen probleem. Het tweede gedeelte is daarom ook wat korter, dus eerder bij de koffie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén