BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje om Uden en Gemert

Op basis van een route die ik op Strava zag staan heb ik een eigen rondje gemaakt. Een mooi rondje voor doordeweeks. Via Ledeacker, Wanroij en Mill ben ik richting Uden gegaan. De route gaat om Uden heen. Om door een plaats als Uden te gaan fietsen lijkt me geen goed idee. Het liefst zoek ik wegen buitenaf, bij voorkeur wegen die ook autoluw zijn.

Na Uden voerde de route via Mariakerke, Erp, Keldonk en Boerdonk om Gemert heen. In De Mortel werd de omgeving alweer wat bekender. Leuk is dat je soms op plekken komt die je herkent van andere tochten, zoals de MTB route van Gemert.

Via het buitengebied bij Elsendorp kwam ik uit op de Gemertseweg richting Sint Anthonis. Nog even vaart maken en ik was thuis,

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén