BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Weer een rondje door de Sint Tunnisse bossen. Eigenlijk is er weinig extra’s de melden over de fietstocht, maar des te meer over de gevolgen. Na het poetsen van de fiets ontdekte ik namelijk dat er een scheur zat in mijn carbon frame. Een fikse tegenvaller die mijn humeur niet al te best maakte.

Ik heb direct contact gezocht met de Giant store in ‘s Heerenberg, waar ik de fiets heb gekocht. Ik heb foto’s gestuurd en een aantal dagen daarna ontving ik het bericht dat het frame wordt vervangen. Een pak van mijn hart, maar helaas wordt de mooie goud-grijze fiets nu een zwart-grijze. daar moet ik maar even doorheen, het is niet anders. Maar met deze service hoor je me niet klagen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén