BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Epen gele route WI26

De plannen waren eigenlijk om veel te gaan fietsen in onze vakantie. Helaas liet het weer te wensen over en regende het nogal veel. Ook de temperatuur was niet geweldig, dus besloten we samen met Dianne en Twan om een wandeling te maken.

De keuze is gevallen op de gele route vanuit Epen naar Terziet en Diependaal. Een mooie wandeling, maar soms (natuurlijk) wat modderig. We zijn met de fiets naar Epen gegaan en waren al nat voordat we de wandeling begonnen.

Na wat zoekwerk en foutlopen vonden de de goeie route weer terug. Uitzichten zijn in deze omgeving echt geweldig, daar krijg je nooit genoeg van.

We kwamen uiteindelijk weer terug in Epen en waren blij dat we gewandeld hadden in plaats van gefietst.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén