BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Camerig en Drielandenpunt

Voor deze vakantie was mijn plan om lus 2 van de Amstel Gold Race te gaan fietsen, maar slecht weer en wat mindere fitheid hield me tegen.

Nadat we ‘s morgens naar Vaals waren gefietst voor wat inkopen en kledingshoppen, kwamen we terug in ons vakantiehuisje. Het was koud en ik voelde me helemaal niet lekker. Na even te hebben gerust besloot ik om toch de fiets te pakken en een deel van de route toch nog te gaan fietsen. De keuze viel op het gedeelte Camerig en Vaalserberg. Vanaf daar ben ik niet via België terug gegaan maar ik ben afgedaald richting Vaals.

Daarna de Camerig weer naar beneden en ik was weer terug. Een korte rit, maar wel met leuke klimmetjes. En ik was blij dat ik het toch nog had gedaan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén