BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Fortenroute Muiden – Naarden – Weesp

Tussen ons verblijf in Etersheim – Waterland, bij Volendam en het hotel in Hilversum hebben we nog een fietsroute gedaan vanuit Muiden. Het is de Fortenroute geworden. Enige jaren geleden zijn we ook al in deze omgeving geweest, maar de Ankeveensche plassen waren nieuw voor ons.

We hebben de auto geparkeerd op de carpoolplaats bij Muiden en zijn vertrokken. Ik moet zeggen, de Ankeveensche plassen zijn erg mooi. ook Naarden Vesting is een mooie plaats. Helaas was het weer minder mooi, dus moesten we helaas af en toe schuilen en binnen lunchen. Dat hebben we gedaan bij Coffee Culture.

Aangekomen bij Weesp zijn het het stadje even ingegaan en een restaurantje gezocht voor de lunch. En we hebben een leuk plekje gevonden, café Vechtzicht. Een prima locatie voor een heerlijke lunch.

Al met al was het toch een mooie tocht. Misschien komen we nog wel een keer terug als er een mooi zonnetje staat, dan ziet alles er weer heel anders uit.

Plaatsen: Muiden, Muiderberg, Naarderbos, Naarder Vesting, Bussum, Ankeveen, Uitermeer, Oostelijk Vechtoever, Aetsveldsepolder, Weesp

Knooppunten: 16 – 17 – 18 – 33 – 34 – 37 – 10 – 08 – 38 – 39 – 40 – 46 – 47 – 45 – 44 – 16

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén