BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Venray – Overloon

Woendag 11 augustus, en weer een hele dag op de stoel gezeten. Dus de MTB gepakt om een rondje Sint Tunnis, Zwart Water, Ballonzuil bossen en Overloon te doen.

Deze route heb ik enige tijd geleden zelf uitgezet en is inmiddels, met wat aanpassingen, een leuke tocht geworden. De wijziging die ik nu heb doorgevoerd is dat ik niet meer door het stukje Siberië fiets. Dat was sowieso een minder leuk stuk, veel kapot gereden door motorcrossers een ook een stukje over privé grond.

Doorom ga ik nu na de Peelkanaal route een klein stukje verder zuidwaarts en dan een lange weg die langs het kanaal op gaat tot aan Zwart Water. Daar pak ik dan de oude route weer op.

Na Zwart Water volg ik nu meer de blauwe Venrayse MTB route en een klein gedeelte van de rode route. Uteindelijk kom ik dan op de Overloonse MTB route. Deze verlaat ik dan weer bij se Sambeekse dijk en doorkruis dan nog een stuk bos ten oosten daarvan. Laatste gedeelte loopt dan langs de Radio plassen bij Stevensbeek. Ook daar is een kleine wijziging in de route gemaakt omdat er op sommige plekken door bramenstruiken geen doorkomen aan is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén