BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Venlo GreenPort terug via Maasduinen

In de maand Augustus had ik nog geen tijd gehad om de Gran Fondo te doen. Dat betekent een fietstocht van 100+ km. Omdat het op zondag niet zo goed uitkwam van ik op zaterdagochtend vertrokken richting Venlo.

Doel was GreenPort in Venlo, het oude Florida terrein. Dat is niet nieuw, ik ben er eerder naartoe gefietst. Zeker omdat er een snelfietspad ligt vanuit Hegelsom tot in Venlo. Heerlijk om te fietsen.

Deze keer had ik het plan opgepakt om via de Maasduinen terug te fiets. Ook geen nieuw gebied voor mij, maar wel ik combinatie met Venlo. En normaal gesproken fiets ik dit gedeelte andersom. Dat gebied blijft een prachtige plek om lekker te raggen met de wielrenner.

Hierna ging het via Gennep, Oeffelt en Beugen weer terug naar huis. Heerlijk uitrusten van een mooie tocht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén