BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Gemert – Beek en Donk

Weer een hele dag zitten op het kantoortje thuis vraagt om een flinke fysieke inspanning. Dus de wielrenschoentjes aan, een route kiezen en gaan.

Deze keer heb na het eten de fiets gepakt. Zoals ik al eerder had gemerkt is dat niet ideaal. Hoe je het ook wendt of keert, je krijgt last van een volle maag. Dan maar iets minder hard fietsen, dacht ik. Maar dat zit er bij mij eigenlijk niet in. Ondanks de volle maag presteerde ik toch nog een gemiddelde snelheid van 32,8 km/u. En dat is voor mij niet slecht. Wat daarbij zeker hielp washet nieuwegladde aspfalt op de Vredeweg bij Vredepeel. Voorheen was dan een normale buitenweg, maar deze is nieuw geasfalteerd en dat is heerlijk. Zeker als je een lichte wind in de rug hebt. Dus goed voor het gemiddelde.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén