BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Oeffelt – Linden

Omdat het weer nog steeds goed bleef hebben we samen met Dianne en Twan nog een fietstochtje gepland. We konden niet heel vroeg vertrekken, dus planden we een route in de buurt en vertrokken we vanuit Oeffelt.

Nu zijn er in de lokale regio niet heel voor verassingen meer. Zeker in het begin was de omgeving niet nieuw. Het doel was om langs de Kraaijenbergse plassen te fietsen. Aangekomen in Linden besloten we een drankje te doen op het terras van Bistro Romein. Dit is een seizoens bistro die in een tent aan de jachthaven van de Kraaijenbergse plassen is opgebouwd. Het was het laatste weekend dat ze nog open waren, dus we waren net op tijd.

Nadat we heerlijk op het terras hebben gezeten vertrokken we weer voor het rondje om de Kraaijenbergse plassen. We verlieten de Kraaijenbergse plassen over de Wielweg, een route die ik niet kende, ondanks dat ik hier vaak mijn fietstochten heb gedaan. Via Beers zijn we richting Vianen gefietst en vanuit daar naar Haps. In Haps hebben we nog een ijsje gekocht bij IJs en Spijs, een prima ijssalon die veel prijzen heeft gewonnen. En dat is niet voor niets, het ijs was heerlijk.

Via de Beugens Vilt bereikten we ons einddoel, Oeffelt. Om de mooie fietsmiddag heerlijk af te sluiten hebben we samen een pizza gemaakt en gezellig samen gegeten. Een afsluiting van een leuke middag. Tevens een beetje het einde van onze vakantie.

Plaatsen: Oeffelt, Sint Agatha, Cuijk, Linden, Beers, Vianen, Haps, Beugen

Knooppunten: 12 – 70 – 71 – 69 – 73 – 72 – 06 – 66 – 67 – 33 – 68 – 76 – 77 – 74 – 75 – 05 – 06 – 13 – 12

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén