BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Het was glibberen en glijden in de modder van Gemert. De laatste dagen had het flink geregend en de temperatuur was aardig onderuit gegaan. Dat betekende een redelijk harde ondergrond met een gladde bovenlaag. Ik hebberds lucht uit de banden gelaten, toen ging een weer een stukje beter.

Maar koud was het ook nog. Voor het eerst met de winterbroek en vest aan gefietst. Het was echt wel nodig. Adrie en Tonny konden goed rondkomen, hoewel Tonny het laatste gedeelte wel erg zwaar vond.

Maar het was prima om weer een keer met z’n drieën de route te fietsen. Het was het alternatief voor de toertocht van Lieshout, die helaas vanwege de hoge besmettingscijfers en beperkingen door Corona was geannuleerd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén