BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gravel rit naar Mook

Vlak voor onze vakantie was de MTB weer klaar voor gebruik. Dus koos ik ervoor om de MTB mee te nemen op vakantie naar Valkenburg. Maar om er zeker van de zijn dat hij het weer helemaal goed doet heb ik hem op de zondag nog even getest. Dus een ritje naar Mook gemaakt, gedeeltelijk over de verharde weg, deels door de modder.

En het viel me niet echt mee. Door de modder piepte en kraakte de tandwielen nog steeds. Wel denk ik dat de oorspronkelijke problemen zijn opgelost, maar het voelde nog niet helemaal oké. Ook het schakelen naar de zwaarste versnelling lukt niet. Die afstelling moet beter.

Op de heenweg heb ik nogal wat modder gehad. Zeker het gedeelte na De Vilt was een kleine uitdaging. In de buurt van Middelaar ging de route vooral over de dijk heen. Vaak afstappen voor de hekken die er stonden, maar dat mocht de pret niet drukken.

De terugweg heb ik wat gemakkelijker gemaakt door over de nieuwe fietsbrug bij Cuijk te fietsen en van daaruit alleen maar harde weg naar huis. Ben benieuwd hoe het in het heuvelachtige Zuid-Limburg gaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén