BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Nieuwe Fietsbrug Cuijk

Nog steeds geen Moutainbike, droog weer en een vrije dag. Dus de wielrenner maar weer klaargemaakt en een klein rondje gestart. Een klein rondje omdat het best wel koud was, ik al een tijdje niet meer op de wielrenner had gezeten en de wegen nogal nat waren. Redenen om niet meer dan zo’n 50 km te doen.

En onderweg even kijken hoe het gaat met het klussen van Swen en Wieke in hun nieuwe huis. Helaas waren ze niet aanwezig, dus ben ik weer verder gegaan.

De heenweg verliep sneller dan ik dacht, maar dat kwam vooral omdat de weinige wind die er was in mijn rug zat. Op de terugweg kwam ik daar dus achter. Uiteindelijk mocht ik niet ontevreden zijn met een gemiddelde van 30,1 km/u. Toch hoop ik dat mijn moutainbike weer snel klaar is, want deze weersomstandigheden en winterseizoen is toch iets beter voor het MTB’en.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén