BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Huisseling

Langzaamaan wordt het wielrennen weer de bovenliggende activiteit. De mountainbike is zomerklaar gemaakt, dat betekent dat hij is gepoetst en opgeslagen. Dat wil niet zeggen dat hij er maanden niet meer aan te pas komt, maar de voorkeur is nu de Koga Kimera road.

Om een beetje op te bouwen ben ik begonnen met een redelijke afstand, ca 90km. Ook om te kijken hoe ik ervoor sta. Nou, ik moet zeggen, dat viel niet mee. Eigenlijk was 90km net iets te ver. Mede door de wind die er stond en die ik vooral op de terugweg tegen had protesteerden de spiertjes aan het einde van de rit hevig. Maar de eerste goede trip is een feit.

En het was een mooie trip. Eentje om zeker nog een keer te doen, vooral als er wat minder wind staat zodat je kunt genieten van alle kilometers. De rit zelf heb ik geleend van de TOS. Het leuke is dat zij vele ritten op de site hebben staan en allemaal beginnen in Sint Anthonis. Ik zal zeker nog meer van deze ritten gaan gebruiken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén