BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Almen bevrijdingsroute

Onze laatste dag op Landgoed Ehzerswold bij Almen. Ondanks dat we nog een hele dag voor ons hadden konden we maar een klein rondje fietsen omdat we ‘s middags een feestje hadden. Daarom hebben we gekozen voor de plaatstelijke bevrijdingsroute van Almen.

Lekker vroeg op de fiets na een heerlijk ontbijt met een zelfgebakken eitje.

De zon scheen, maar heel erg warm was het niet. De route was kort maar mooi. Het is altijd leuk om meer van de omgeving te zien, te lezen en te weten te komen. Op de plaatsen waarover iets beschreven was hebben we de bijbehorende app gepakt en gelezen, geluisterd en filmpjes bekeken. Erg leuk, hoewel de aanleiding, de oorlog en ellende van toen, minder leuk was.

Toch mooi dat we de route gefietst en beleefd hebben. Als we het feestje niet hadden gehad, hadden we dit ook niet gedaan.

Na de fietstocht hebben we nog een kopje koffie genomen bij het hotel en zijn we weer richting huis vertrokken.

Plaatsen: Landgoed Ehzerwold en Almen

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén