BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Gemert – Beek en Donk

Het is dinsdag, heerlijk weer, de hele dag achter het bureau gezeten, dus tijd voor wat lichamelijke inspanning. Daarom de racefiets maar weer gepakt. Deze keer heb ik een oude route gepakt en deze omgedraaid.

De tocht ging via Oploo naar Vredepeel. Van daaruit wat zig-zaggend door het buitengebied en de Stippelberg. Ik kwam uit bij de Zuid-Willemsvaart. Deze wegen heb ik wel eerder gefietst, maar toch is het weer anders. Vervolgens kwam ik uit bij het fietspad bij Beek en Donk. Hier was de weg echter afgesloten en moest ik een korte omleiding volgen. Ik kwam weer terug op de orginele route.

In Boerdonk was het even tijd voor een korte pauze. Daarna was het eigenlijk redelijk recht-toe-recht-aan via Handel naar huis. Einde van een mooie rit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén