BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Venlo GreenPort

14 mei, het is weer tijd voor een Gran Fondo. Dat betekent dus weer een +100 km tocht.

De keuze is gevallen op een route over het oude Floriade terrein bij Venlo.

Ik heb wel wat aanpassingen aangebracht tussen Blitterswijk en Wanssum. De route heb ik nu door de uiterwaarden laten lopen. Een gedeelte dat aangelegd is in het kader van ‘ruimte voor de rivier’. Een overstroomgebied dus. Maar zolang er geen hoogwater is is het mooi om te fietsen.

Omdat het weer een eerste +100 km rondje was koos ik ervoor om 2 keer te pauzeren. Meestal houd ik het bij 1 keer, maar er was reden en tijd genoeg om een keer extra rust te nemen.

Verder was het een rondje wat ik kende en leuk en mooi is. Ik zal hem zeker nog wel een keer doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén