BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Frühstück in Lindern

Het gaat vandaag erg warm worden. De laatste vakantiedag voordat we weer terugrijden naar huis. Om nog een keer extra te genieten hebben we het plan opgevat om naar een plaatsje in de buurt te fietsen om daar een lekker Duits frühstück te nuttigen. De keuze is gevallen op Lindern.

Vanuit ons vakantiehuisje is Linders ongeveer 12 km fietsen. Althans, als de routebordjes je de goede weg op wijzen. Dat was 1 keer niet het geval. Om mijn fietsknoop app werden we rechtsaf geleidt, maar op het bordje stond de pijl naar links. Dus wat te doen? We besloten om toch het bordje te volgen, maar na zo’n 1.5 km werd de weg onverhard en ging het de Molberger Dose in. Een natuurgebeid met voor moerassen. Dat kon niet de bedoeling zijn en ik zag ook geen alternatieve weg. Dus toch maar omgedraaid en de fietknoop app gevolgd. Dat bleek de goede weg te zijn.

Aangekomen in Lindern hebben we een Konditorei opgezocht en gevraagd of we daar konden ontbijten. Dat kon, dus hebben we daar genoten van een heerlijk Duits ontbijt.

Daarna hebben we nog wat kleine inkopen gedaan in de plaatselijke supermarkt en zijn we via een omweggetje teruggegaan naar het vakantiepark. Onderweg kwamen we nog een historische site tegen, een Hunnenbed.

De rest van de dag hebben we lekker niks gedaan en alleen maar buiten gezeten en geslapen. Totdat het buiten te drukkend warm werd, toen hebben we lekker geluierd.

Plaatsen: Dwergte, Peheim, Osterlindern, Lindern, Vrees, Nemarkhausen,

Knooppunten: 52 – 57 – 54 – 56 – 63 – 11 – 94 – 92 – 80 – 36 – 52

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén