BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kastelen in Parkstad vanuit Schinnen

Vandaag is onze eerste dag van de vakantie in september. Vanmorgen zijn we afgereisd naar Schinnen en hebben we een midweek geboekt in een B&B appartement bij Brasserie de Muldermolen. Het welkom was hartelijk en het appartement ziet er geweldig en compleet uit.

De eerste fietsroute hebben we bewust niet al te lang gemaakt. Zeker ook omdat het vandaag nog een hele warme dag was met temperaturen boven de 30 graden. En Zuid-Limburg verraste ons weer. De route was prachtig, langs allerlei oude en sierlijke kastelen en landhuizen.

Bij kasteel Puth was onze eerste rustpauze. Daarna fietsen we langs Voerendaal op en over de A76 naar Kasteel Terworm, een exclusief hotel van Van der Valk.

Vervolgens fietsten we door Heerlen. Even was het wat druk, maar toen we in het centrum kwamen viel het wel mee. Bij Eetlokaal Zaartje hebben we geluncht.

Via de Brunsemmerheide gingen we weer terug naar Schinnen. Nadat we nog even boodschappen hadden gedaan in Amstenrade kwamen we bij het eindspunt, ons appartement in Schinne, of eigenlijk in Thull. Einde van een korte, maar mooie en warme fietstocht.

Plaatsen: Thull, Vaesrade, Voerendaal, Welten, Heerlen, Brunssum, Amstenrade

Knooppunten: 24 – 84 – 85 – 25 – 93 – 55 – 54 – 53 – 101 – 48 – 77 – 76 – 35 – 26 – 86 – 27 – 34 – 24

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén