BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kleve, Düffelward und Reichswald

Nog één lekkere lange wielrentocht dit jaar. Hierna volgt onze najaarsvakantie en dan begint het MTB seizoen weer. De keuze is gevallen op een rondje om en door het Reichswald en om Kleef heen. Vervolgens parallel aan de Griethauzer Altrhein richting Millingen aan de Rijn. Daar heb ik mijn eerste pauze gehouden en het weatertappunt gezocht, en gevonden. Daar heb ik mijn nidons gevuld .

Hierna giong de route door de Ooijpolder en het natuurgebeid bij Zyfflich. Ook daar heb ik even op een bankje gezeten en wat gegeten.

Het laatste gedeelte ging langs Kranenburg op door het Reichswald. Tenslotte kwam ik weer uit in Ven-Zelderheide en nam ik dezelfde route als de heenweg. Einde van een hele mooie route en op naar een nieuw wielrenseizoen volgend jaar.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén