BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Er is geen MTB route dit weekend, de eerder geplande toertocht van Nieuw-Bergen is afgelast, helaas. Dus is het een mooie gelegenheid om nog een keer met de maten een rondje te doen.

Het is inmiddels al vele weken geleden dat we samen een tochtje hebben gemaakt. Tonny en Adrie hebben vorige week het rondje in het Sint Tunnisse bos gedaan en ook zij vonden dat er veel paden erg slecht begaanbaar waren. De keuze was dus gevallen op de Gemertse route. Zo gezegd, zo gedaan. ’s Morgens bij Tonny is de auto gestapt. Het was wel lastig om de juiste kleding te kiezen. Het weer was zeker niet slecht, maar erg warm was het ook niet. Tonny was stoer en had de korte broek aan. Achteraf had ik dat ook zeker kunnen doen, maar gezien het verschil in conditie heb ik wat pauzes moeten inlassen. Dat zijn momenten waarin je toch wel flink kunt afkoelen, dus de extra beenstukken en windhesje was prima.

Al met al een prima tochtje gehad. Droog en zo nu en dan een zonnetje. De route ligt er goed bij en het koffiepraatje acteraf was zeker weer gezellig.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén