BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Bos en Peelkanaal

Het blijft maar mooi weer. Dus namen Dianne en Twan contact met ons op met de vraag of we nog zin hadden in een fietstochtje. Nu had ik de ochtend al een aardig rondje gemaakt met de Mountainbike in De Maashorst, maar zag geen reden om lui op de bank te blijven liggen. Dus kwamen Dianne en Twan met de fiets naar ons toe. Op de bonnefooi zijn we vervolgens richting het Sint Tunnisse bos gegaan. Aangekomen aan de andere kant, de Gemertseweg, zijn we richting Elsendorp gegaan en aan de westzijde van de Groote Slink richting De Rips te fietsen. We waren zeker niet de enige fietsers, het was druk.

Na De Groote Slink staken we de Oplooseweg over. We hadden het plan opgevat om langs het Peelkanaal te fietsen. Een fietspad wat een aantal jaren geleden een mooie fietsroute van Sint Anthonis was, maar er nu niet al te best meer bij ligt. Het was er wel rustig, dus dat was wel oké. Na even op een bankje gerust te hebben en wat reparaties aan het zadel van Dianne zijn we via Oploo weer terug naar huis gegaan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén