BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Fietstocht naar Évive Cuijk

Om toch weer een beetje kilometers in de recreatieve fietsbenen te krijgen zijn aan het einde van de zondagochtend op de fiets gestaps voor een ritje naar de nieuwe horecagelegenheid aan het strand van de Kraaijenbergse plassen. De locatie is aan de Cuijkse kant van de Kraaijenbergse plassen, eigenlijk meer aan de Katwijkse kant en het heet Strandpaviljoen Évive aan het water.

Deze keer zijn we niet via knooppunten gegaan, maar gewoon rechtstreeks. En wat een leuke tent is Évive. Het lijkt op een echte strandtent, en ik denk dat wanneer het weer zomers is, dat er veel mensen naar dit strandje gaan en gebruik gaan maken van dit strandpaviljoen.

Het weer was redelijk goed. Er was regen voorspeld, maar opo weklke dag van dit voorjaar is dat niet zo. Gelukkig viel het mee. Heel even vielen er wat grote druppelks en hebben we de regenjas aangetrokken. Maar evenlater kon die weer uit.

Kortom, een prima fietstochtje om mee te beginnen en een leuk doel voor in de toekomst.

Plaatsen: Sint Anthonis, Ledeacker, Rijkevoort, Haps, Katwijk, Cuijk

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén