BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Op de woensdag heb ik na het werk de MTB weer gepakt. Het weer was bewolkt met zo af en toe een flauw zonnetje. De wind was aardig fris, dus was het een beetje lastig om de juiste kleding te kiezen. Toch heb ik gekozen voor de korte broek, omdat het meestal in de bossen wat minder koud is. En dat was de goede keuze. Wel had ik lange mouwen en dat was ook echt wel nodig.

De omstandigheden waren wel dusdanig dat ik er vanaf de start een flink tempo in heb gegooid. Dat betekende dat, als ik dat vol kon houden, een mooi gemiddelde zou kunnen halen. Er dat was dus ook het geval. Aan het einde van de rit had ik een gemiddelde van 24,5 km/u. En dat is voor mij echt wel oké.

Als ik dit resultaat vergelijk met eerdere pogingen, inmiddels al 127, dan zie ik dat ik eerdere keren wel sneller heb gereden, maar dat was in de tijd dat er minder technische stukken in de route zaten, zoals het gedeelte door de houtwal langs het defensiekanaal op. Dat zorgt natuurlijk voor vertraging, dus ik kan wel stellen dat dit één van de snelste, zo niet dè snelste rit was. Dus ontevreden, nee, heel tevreden zelfs.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén