BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Gennep – Wellerlooi – Wanssum – Venray

Ik heb de smaak te pakken en het weer likt steeds iets beter te worden. Dus opnieuw de wielrenner gepakt. Om het seizoen met wat nieuwe routes te starten had ik bedacht om een route via Komoot te zoeken, middels de ‘inspiratie’ optie. Ik vond een leuke route langs de Maas. Niet geheel onbekend, maar toch net iets anders dan ikzelf ooit heb gepland.

Nou, dat iets anders was niet echt een goede greep. Wat bleek, een heel groot gedeelte van de route door en langs de Maasduinen, aan de Gennepse kant van de Maas, bleek onverhand te zijn. Een soort gravelpad. Dat had ik eigenlijk moeten weten, want ik heb daar eerder gefiets met de recreatieve fiets. Ook in Komoot kun je heel goed zien wat de verschillende ondergronden zijn op de route. Daar heb ik dus helemaal niet op gelet. Toen ik later terugkeek zag ik het, maar ja, dan is het wel te laat.

Ik had kunnen besluiten om de route aan te passen, maar dat zit eigenlijk niet in mijn systeem. Dus dan maar doormodderen en het gemiddelde maar laten varen. Gelukkig heeft het me geen lekke band gekost en waren de paden redelijk hard, op wat kleine stukje na.

Aangekomen in Wellerlooi had ik het onverharde wel achter me gelaten en kon ik lekker doorkachelen. Via Wanssum, Oostrum, Venray en Overloon ging ik lekker met het windje mee richting huis. Einde van een eenmalige route. Ik heb hem snel verwijderd uit mijn lijst van geplande routes in Komoot.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén