BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Sambeek

Vandaag zou eigenlijk een wielrendag zijn, maar vanwege de rugklachten die ik heb sinds de rit van 4 dagen geleden heb ik ervoor gekozen om met de Kalkhof een klein rondje te maken. Ook om mijn nieuwe hartslagmeter even uit te proberen.

Het rondje dat ik heb gepland ging via de Radioplassen naar Sambeek, Boxmeer en Rijkevoort. Daarna weer terug richting Sint Anthonis. Kort met veel pauzes.

Aangekomen bij de Radioplassen heb ik de eerste pauze genomen. Sinds enige tijd kraakt mijn fiets, de Kalkhof, nogal in het frame. Soms wel, maar soms ook niet. Ik heb tijdens de pauze geprobeerd om de bron van het kraken te achterhalen, maar niet gevonden.

Ik vervolgde mijn weg naar Sambeek. Daar ben ik naar het kerkhof gegaan om te kijken hoe het daar erbij staat. Dat was nog prima. Via het Luneven in Boxmeer ben in door het Zandpaadje naar ’t Zand gegaan en daarna richting de Veerstraat. Daar ben ik weer even gaan zitten op de dijk. Het uitzicht over de Maasheggen is daar erg mooi. Via de Hoge Dijk ben ik door Hollesteeg II gefietst. Langs plekken waar ik ooit heb gewoond. A trip through Memory Lane.

In Rijkevoort was mijn bedoeling om via het buitenpaadje naar de Sint Anthonisdijk te gaan. Dat paadje heb ik niet gevonden šŸ™„, maar naar later bleek was ik er wel heel dichtbij. Uiteindelijk ben ik gewoon over de Sint Anthonisdijk en via Ledeacker weer terug naar huis gefietst. Daar had ik nog wel even windtegen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Plaatsen: Sint Anthonis, Stevensbeek, Sambeek, Boxmeer, Rijkevoort

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén