BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer alternatief via Vredepeel

Nog maar even na het werk en het avondeten de wielrenner gepakt. Ik wilde gaan lange ronde maken omdat ik me niet superfit voelde. Dus dan maar het bekende rondje via Sambeek, de Maas, Vierlingsbeek en Overloon gemaakt. Al met al toch nog 56 km.

In Overloon heb ik het watertappunt gezocht want het was aardig warm. Op de watertappunten app stond het watertappunt van Overloon niet aangegeven. Dus heb ik hem toegevoegd. Een aantal dagen later kreeg ik netjes een mail met de melding dat het watertappunt is toegevoegd in de app. En dat klopte inderdaad, super.

Na Overloon ging ik rond Merselo. In het buitengebied kwam ik een megasproeier tegen die volledig over de weg spoot. Ik hoef hier niet uit te leggen wat ik daarvan vond. Maar mijn gedachte was wel ‘Dat kan toch niet waar zijn’. En als je dat denkt, dan is het meestal wel waar.

Na dit voorval had ik vooral de wind tegen. Thuisgekomen kreeg ik ineens rugklachten. Een bekend euvel, heel pijnlijk en erg vervelend. Het werd niet snel minder, dus dat wordt weer naar de Fysio šŸ¤’.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén