BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Naar het Ballonfestival in Grave

Vandaag zijn Ine en ik naar het ballonfestival in Grave gefietst. Dit is een jaarlijks evenement waarbij tientallen luchtballonnen vanaf een weiland aan de Maas bij Grave opstijgen. Enige haren geleden zijn we daar ook geweest, maar toen werd het letterlijk afgeblazen door de harde wind.

Deze keer heb ik voor de routeplanning geen fietsknooppunten gebruikt maar is de route uitgezet met Komoot. De route ging door het Sint Tunnisse bos naar Wilbertoord en van daaruit naar Mill. Na Mill zijn we de Raamvallei ingegaan. Een prachtig gebied tussen Mill en Grave. We kwamen uit bij Escharen. Van daaruit was het nog maar een klein stukje naar het evenemententerrein.

Nadat alle luchtballonnen waren opgestegen zijn we via de grote doorgaande wegen weer teruggefietst. We kregen nog een klein regenbuitje over ons heen, maar hebben door met een flinke snelheid het laatste stuk te fietsen erger voorkomen.

Plaatsen: Sint Anthonis, Wilbertoord, Mill, Escharen, Grave, Wanroij, Ledeacker

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén