BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gennep-Afferden-Well-Overloon

Ik ben nog in de opbouwende fase. De 100+ km tochten zittern er nog niet in, dus heb ik een oude route van 80 km van stal gehaald. Deze gaat richting Sambeek, Boxmeer en dan via de dijk naar Oeffelt. Dan de brug over de Maas naar Gennep.

Het traject gaat vervolgens langs de Maas op tot Heukelom. Bij Afferden stak een paar meter voor mij een prachtig ree over, een bokje met een mooie geweitje. Schitterend. Dat maakt zo’n fietstocht extra de moeite waard. Een mooie bonus zo op de zondagochtend.

Na Heukelom ga ik iets van de Maas of om aan de andere kant van de Maasduinen te fietsen, de mooie Ceresweg. Even later bereikte ik Well, waar ik de brug over de Maas neem naar Wanssum. Even daarna heb ik gepauzeerd, net iets voor Oostrum.

Daarna was het een kwestie van terugrijden naar huis via Geijsteren, Maashees, Holthees en Overloon.

Qua conditie gaat het weer de goede kant op. De rugklachten spelen me af en toe nog parten, vooral op momenten dat ik flink hard moet trappen, zoals tegen de wind in. Ik ga ervan uit dat het steeds beter zal gaan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén