BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Gemert – Beek en Donk

Langzaam kom ik weer op dreef. De rug is nog niet 100%, maar met de conditie gaat et wer de goede kant op. Als ik maar minimaal 2 keer per week op de fiets spring. Deze keer heb ik wederom gekozen voor een oud rondje, het rondje om Gemert. De route loopt langs Beek en Donk op.

De heenweg ging lekker met de wind mee. Maar het is een ronde, en dat betekent dat je hoe dan ook na meewind ook tegenwind krijgt. Dat was het geval, maar ondanks dat kon ik het tempo er redelijk goed inhouden. Dus trok ik de conclusie dat het met de conditie aardig goed zit. Zondag misschien weer een beetje uitbouwen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén