BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Lac de L’Eau D’Heure

Zondag, onze laatste dag in Wallonië. Morgen gaan we weer terug naar huis. Het blijft erg warm, ook vandaag weer. Om niet de hele dag in het huisje te zitten hebben we iets vroeger, direct na het ontbijt, de fiets weer gepakt. Er zijn hier weinig alternatieven que fietsroutes, dus besloten we opnieuw om het meer te gaan fietsen, maar dan andersom.

Onze eerste pauze was op de barrage de Fèronval. Daara is een soort kleine pier met de schuiven waarmee de stuwdam kan worden afgesloten. Op die pier hebben we even staan kijken naar de kapriolen van enkele waterscooters.

We vervolgden onze route langs het meer. De temperatuur liep alweer snel op. Dan maar weer even pauzeren, na 22,5 km. We waren nu dichtbij Cerfontaine. Vanaf daar was het nog ongeveer 10 km. Op de barrage De la Plate Taille heb ik nog een paar foto’s gemaakt.

Na thuiskomst hebben we heerlijk genoten van een hamburger met Belgische friet. We hadden de traktatie verdiend, vonden we zelf. Een afscheidsmaaltijd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén