BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Eijsden Bloesemroute

Weer terug naar huis vanuit Wallonië. Maar wat hebben we een mooi najaar. Het weer is nog steeds tropisch, dus waarom om 12:00u alweer thuis zijn als we nog door Zuid-Limburg komen. Dus hebben we nog een route uitgestippeld vanuit Eijsden.

Daar aangekomen voelde het bijna als thuiskomen. Dus de auto geparkeerd, de fiets opgestapt en koers gezet naar Mesch en Mheer. In Mheer zijn we gestopt voor een kopje koffie met echte Limburgse vlaai bij café Quanten.

Daarna hebben we nog het watertappunt bezocht en de route voortgezet. De route ging verder door het prachtige Limburgse landschap. In Banholt heeft Ine, zoals bijna elk jaar, een Gerardus kalender gekocht bij de Spar. Daarna fietsten we langs en door plaatsjes als Buisterbosch, Herkenrade, Sint Gertruid, Eckelrade en Gronsveld. Bij die laatste vonden we een bankje in het Europapark, waar we onze broodje hebben gegeten.

Even later was Eijsden weer in zicht en was de route ten einde. De fietsen weer op de auto gezet en richting Sint Anthonis gestuurd.

Plaatsen: Eijsden, Mesh, Moerslag, Mheer, Banholt, Herkenrade, Sint Geertruid, Eckelrade, Gronsveld, Rijckholt, Oost-Maarland

Knooppunten: 76 – 78 – 100 – 80 – 81 – 82 – + – 72 – 106 – 73 – 74 – 75 – 76

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén