BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zundert – Rijsbergen

Omdat het nog steeds mooi weer bleef besloten we nog een adresje voor een paar dagen te boeken. Het is de B&B ’t Doktershuys in Zundert geworden.

Zoals gewoonlijk waren we natuurlijk ruim voor het inchecken in Zundert aanwezig, dus was er nog tijd voor een fietstochtje. Ik heb een route door het natuurgebied De Pannenhoef naar Rijsbergen gepland. In de Pannenhoef hebben we eerst een bankje gezocht en hebben we de zelfmeegenomen broodjes gegeten.

Na De Pannenhoef ging de route naar Rijsbergen, dat we na een korte pauze bereikten. Een leuk dorpje, wel met een drukke weg er dwars doorheen. Bij het uitrijden van Rijsbergen moesten we naar knooppunt 70, maar richting nummer 12 liep een heel mooi fietspad langs de Aa of Weerijs, een meanderende beek. We bellsoten af te wijken van de geplande route en dit fietspad naar zundert te nemen. Halverwege vonden we weer een bankje voor een fijne pauze.

Na de pauze liep de route weg van de Aa en door Stuivezand naar Zundert. Iets korter dan gepland maar wel heel mooi. Prima start van ons verblijf in Zundert.

Plaatsen: Zundert, Klein-Zundert, Rijsbergen, Stuivezand

Knooppunten: 64 – 14 – 88 – 86 – 87 – 16 – 18 – 12 – 64

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén