BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zundert – Roosendaal

Vandaag is de route gepland naar Roosendaal De stad bekijken en zien of er wat te winkelen valt. Onze eerste stop was bij Herberg ’t Pannehûske in de bossen van Landgoed Wallsteijn, iets ten noorden van Achtmaal. Een prachtig plekje om van onze koffie te genieten.

Daarna fietsten we door de Rucphense bossen en over de Rucphense hei. Het oefenterrein van het korps Commando troepen. Ook ik heb in mijn militaire dienstplichttijd hier wat veldoefeningen liggen. Herinneringen keerden terug.

Aangekomen in Roosendaal hebben we de fietsen geparkeerd en wat gewinkeld, wat gegeten bij de Speciaal Bakkerij Bij Saar op de nieuwe markt. Vlak voor ons vertrek nog wat gedronken bij El Corazon op de Markt. De terugweg gong door Rucphen, Sint Willebrord en Sprundel. Vooral Sint Willebrord straalt werkelijk niets van gezelligheid uit. De knooppunten route was verlegd door het centrum van Sint Willebrord. Nou, dat hadden ze niet hoeven doen. Troosteloos.

Voordat we Zundert bereikten hebben we nog even genoten van 2 reeën en even de laatste pauze ingelast bij de Zwarte Schuur in de Pannehoef.

Kort daarna waren we terug in Zundert. Einde van een mooie tocht en leuk winkelen. Maar om zu te zeggen ‘Daar wil ik snel weer terug voor een winkeldag’, nee, dat niet.

Plaatsen: Zundert, Wernhout, Langeschouw, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Klein-Zundert

Knooppunten: 64 – 65 – 46 – 43 – 41 – 62 – 98 – 61 – 97 – 96 – 99 – 05 – 03 – 02 – 04 – 72 – 74 – 65 – 76 – 77 – 09 – 86 – 88 – 14 – 64

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén