BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Moergestel – Land van de Hilver

Vandaag gaan we terug naar huis. Maar we besloten onderweg nog even te stoppen voor een fietsrondje. Het startpunt was de Reuselhoeve bij Moergestel. Een prachtige plek om je recreatieve dag te beginnen. We vonden daar een foldertje met een mooie fietsroute. We kozen ervoor om deze route te gaan fietsen.

Bij Bakkerij Van Hulten in Moergestel hebben we een lekkere koek gekocht. Vervolgens fietsten we door de Oisterwijkse bossen en vennen. En langs de grote huizen van het rijke Oisterwijk. Er waren veel leuke horeca plaatsen in de bossen. Even later, bij een natuurgebiedje aan de Langendonkse dijk langs een prachtig fietspad, vonden we een geweldig pauzeplekje waar we onze koeken hebben gegeten en genoten van de lekkere zon en het uitzicht.

De route vervolgde richting Spoordonk en Landgoed Baest. Ook een stukje langs het Wilhelminakanaal. Even schoten we het bos in omdat daar blijkbaar iets te zien was, er waren verschillende wandelaars. We kwamen uit bij de Kapel van de Heilige Eik. Een prachtige plek in het bos met een verrassend mooie kapel.

We maakten een klein uitstapje naar het Landgoed Baest om een glimp op te vangen van het huis.Het zal er ongetwijfeld mooi uitzien, maar het was van het oog onttrokken. Zo’ 14 km later waren we weer terug bij de Reuselhoeve.

Plaatsen: Vinkenberg, Moergestel, Oisterwijk, De Logt, Spoordonk, Lieveld, Haghorst

Knooppunten: 10 – 12 – 32 – 13 – 18 – 17 – 19 – 84 – 79 – 85 – 22 – 90 – 09 – 08 – 23 – 03 – 02 – 04 – 10

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén