BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Maas

De laatste dag van onze vakantie, dus nog meer een keer een racerondje maken. Het weer is iets omgeslagen, het heeft de afgelopen nacht flink geregend. Dat betekent dus natte wegen. Geen reden om een lange tocht te maken. Ook niet omdat het alweer twee weken geleden is dat ik met de wielrenner Koga ben weggeweest. Ik vond een route van tussen de 60 en 70 km genoeg, dus is de keuze gevallen op het rondje Maas. Ik heb hem wel een beetje aangepast.

Zoals gezegd waren de wegen nat, dus niet ideaal. Toen ik ter hoogte van Heijen en Afferden langs de Maas fietste miezerde het ook en daar wordt je toch echt wel nat van.

Net voor Maashees heb ik even een korte pauze genomen. Daarna ging het richting Holthees, waar ik bijna van de weg werd gereden. Gelukkig zag ik het aankomen en voorkwam ik erger. Na de rondweg bij Overloon was het een kwestie van doortrappen en met een gemiddelde van 31,6 km/u mag ik niet ontevreden zijn. Misschien de laatste wielrentocht. 1 Oktober beginnen de MTB tochten weer en daar wil ik me nu op gaan voorbereiden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén