BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

De toertochten komen eraan, dus moet ik de MTB weer een beetje winterklaar maken en weer in het mountainbike ritme komen. Dus heb ik op de woensdagmiddag, na het werk, de mountainbike klaargemaakt en ben het bos ingegaan. Eerste maar even de makkelijkere paden, de technische stukken komen later wel.

Het viel me na een paar kilometer al op dat er een kraak in de fiets zat. Misschien een beetje droog, dus even in de gaten houden. Maar gedurende de hele tocht bleef die kraak. Een tocht die overigens verder goed verliep. Lekker om weer even in het bos te zijn, zeker als het weer het nog toelaat.

Nu maar even in de gaten houden wat de kraak doet als ik het e.e.a., vooral de ketting, goed smeer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén