BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

Ik had nog wat oude pedaaltjes liggen en om te controleren of de kraak van de vorige keer te maken had met de pedaaltje heb ik de oude gemonteerd. Al snel bleek dat het niet aan de pedalen lag. Desondanks heb ik nieuwe besteld omdat de oude toch al wel flink verroest waren. Maar de kraak bleef. Erg vervelend.

De route die ik vandaag heb gedaan is wat uitgebreider omdat ik de technische stukken er nu ook weer in heb zitten. Daarbij viel mij op dat wanneer ik flinke kracht op de pedalen zette de kraak er niet was.

De route verliep echter prima, ik heb een mooie tijd neergezet. Wel besloot ik om de fiets te laten checken in ;s Heerenberg, bij de Giant shop. Ik had een vermoeden dat er weer een framebreuk was, mar dat bleek gelukkig vals alarm. Dus dan maar verder onderzoeken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén