BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Overasselt en Nederasselt

Omdat de mountainbike nog niet helemaal klaar is heb ik de Koga nog een keer gepakt voor een kort rondje van net geen 60 km. De route ging richting Boxmeer, maar omdat ik het begin al meteen de verkeerde kant op ging heb ik Boxmeer maar links (of eigenlijk rechts) laten liggen. Via Beugen kwam ik er ook wel.

Na Beugen en Oeffelt volgden Sint Agatha, Cuijk en Katwijk. Net voor Linden ben ik langs de A73 de brug overgegaan naar Heumen. Daarna volgt de prachtige dijkweg naar Nederasselt. Deze keer met wat hindernissen, omdat de bieren druk bezig zijn met oogsten en daardoor de wegen nogal volliggen met harde klei. Niet fijn. Ook draaide net voor mij een megagrote tractor met een nog grotere laadbak de dijkweg op. En omdat die dijkweg niet al te breed is moest hij voor elke tegenligger uitwijken en kwam hij in de berm terecht. Gevolg: een kapotgereden berm en heel veel modder op de weg.

Bij de brug bij Grave heb ik gepauzeerd. Daarna ging ik via Velp en langs Escharen rechtstreekds naar Mill en vervolgens naar Wanroij. Dan is het nog maar een klein stukje naar huis. Eer recjt-toe-recht-aan stukje, maar mooi genoeg voor een zaterdagmiddag.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén