BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

Vorige week was het een pechdag, de Overloonse route moest ik afbreken i.v.m. een losgekomen traparm. Ik ben opgehaald en heb dus maar de helft gedaan. De fiets is weer gemaakt, dus reden om de route opnieuw te beginnen en nu helemaal af te maken. Maar dan zonder de altenatieve aanrijdroute langs de Radioplassen. Ik kwam er vorige week achter dat de doorgang door de waterleidingbossen helemaal was geblokkeerd, dus daar is geen doorkomen meer aan.

De route lag er vandaar verrassend goed bij. Ik ging er vanuit dat er nog wat modder zou zijn, zoals vorige week, maar dat viel heel erg mee. Eigenlijk was het beter te doen dan vorige week, ondanks de vele regenbuien van de laatste dagen.

Het fietsen ging erg goed. De fiets deed het ook weer goed. Ik had de indruk dat het weer soepeler draaide, dus dat was lekker. Ik kon in ieder geval wat fietsers voor mij goed volgen en uiteindelijk ook inhalen. Ik heb de hele route, inclusief het extra stukje links van de Merlseloseweg. Dit stuk is eigenlijk geen onderdeel van de vaste route, maar is een extra uitdaging die wel in enkele toertochten zit. Leuk om de route daarmee uit te breiden.

Aangekomen bij de Stevensbeekseweg zat de route erop. Vandaag geen pauze, dus ook geen recente foto.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén