BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

We hebben storm Ciarán achter ons, dus ik was benieuwd hoe het er in het bos uit zou zien. Zijn er veel bomen omgewaaid? Is het één grote modderpoel? Daar kun je alleen achterkomend door zelf te gaan kijken. Dus de fiets gepakt en het bos ingegaan.

Ik moet zeggen, het viel me alleszins mee. De modder was veel minder dan verwacht, het was droog weer en een enkele keer moest ik over een boom stappen of er eroverheen fietsen. Wel lagen veel paden bezaaid met afgewaaide takken. Maar het was niet zo dat het helemaal niet te doen was.

En waarom deze keer op zaterdag? Nou, de voorspelling is dat het op zondagochtend enorme hoeveelheden regen gaat geven. En omdat ik op de zaterdagochtend tijd had was het volgens mij een verstandige beslissing. Op het moment van dit schrijven moet het nog zondag worden, dus ik weet nog niet of het inderdaad zo nat gaat worden.

Dus zoals gezegd, de route lag er goed bij. Maar de bodem was wel er doordrenkt met water, dus liep het allemaal net iets minder soepel. Daarom geen tiptoed vandaag, maar wel lekker gefietst.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén