BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

30 December, de laatste rit van 2023. Samen met de fietsmaten ben ik het Sint Tunnisse bos ingegaan. Het was even bekijken wat er wel en niet te fietsen was, want de laatste weken had en alleen maar geregend en geregend. Dus ik verwachtte wel heel veel water in de bossen.

We wisten van de vorige rit dat een bepaald gedeelte niet door te komen was, dus hebben we dat links laten liggen. De rest was weer best goed te doen.

Bij Landhorst hebben we een stukje afgesneden omdat er een stuk erg modderig was. Ook verderop in het gedeelte, in de tweede helft van de route, die om groepscamping van de Beugense Bossen loopt, was alles prima. Daar kwamen we echter op een punt waar weer geen doorkomen was. Eerst nog wat flinke plassen, maar even later echt een watermassa waar we niet doorheen wilden gaan. Dus zijn we omgedraaid en hebben we de route weer opgepakt.

Daarna was het een kwestie van terug fietsen naar huis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén