BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandelroute Sg2 – Eijsden-Margraten

In het eerste weekend van onze vakantie zijn Swen en Wieke bij ons op bezoek gekomen. Omdat zij beide veganistisch zijn hebben we gezocht naar een mooi veganistisch restaurant voor een lekkere lunch. We kwamen uit bij restaurant BreakAway in Sint Geertruid. Heerlijk eten en een gezellige atmosfeer.

Na de lunch hebben we een wandeling gemaakt in de buurt van Sint Geertruid. Deze wandeling hebben Ine en ik al een keer eerder gemaakt, maar het is altijd toch net weer even iets anders.

In de wandeling zaten ook wat stukken door een holle weg maar ook een klim door de bossen. Toen we door de holle weg liepen had ik het plannetje om ze wat te verrassen, dus liep ik door de bossage en ging me verschuilen. Toen ze eraan kwamen dacht ik ze te laten schrikken, maar Swen wees me op iets wat achter me stond. Het waren 3 reeën, die mogelijk door mij gestoord waren (sorry, niet mijn bedoeling). Ze stonden op een paar meter achter mij en leken af te wacht op het moment dat ik weer zou vertrekken. Dus dat heb ik dan ook maar snel gedaan. Een hele mooie ervaring, prachtige dieren. Ik zal in het vervolg meer op de paden blijven.

Langs camping De Bosrand van Eijsden gingen we weer omhoog door het bos naar het plateau. Toen was het nog maar een klein stukje en kwamen we weer terug in Sint Geertruid. Het wat een mooie wandeling, die ook in zonnige omstandigheden erg leuk is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén