BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Weer een heerlijke vakantie in het Zuid-Limburgse. We hebben daar al veel wandelkilometers liggen, maar er is ook veel te zien. Deze keer zijn we vertrokken vanuit Slenaken voor een grensoverschrijdende wandeling, dus we hebben ook België aangedaan.

De wandeling ging wel veel over verharde wegen, althans, in het begin. Omdat het de laatste tijd heel erg veel heeft geregend en het ons wel bekend is dat het met die omstandigheden zeer glad kan zijn in de Limburgse bossen. Als de omstandigheden beter zijn kan ik me voorstellen dat de wandeling wel wat saai is.

Bij een fietstocht een aantal jaar geleden zijn we in Teuven naar Herberg Moeder de Gans gegaan. Dat hebben we nu ook als tussenpunt voor een goede pauze gepland. Ik ging er vanuit dat de wandelroute er langs zou lopen, maar dat was niet het geval. Dus maar kijken op de navigatie en even het plaatsje ingegaan. Het was ietsje verder dan verwacht, maar we hebben het gevonden. Bij de herberg hebben we een soepje gegeten in een heel gezellige ruimte. Daarna zijn we weer naar de route gelopen en hebben we de wandeling voltooid. Aangekomen in Slenaken zijn we naar Bakkerij Vermeeren gegaan voor een lekker broodje en iets voor bij de koffie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén