BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gerard Kocken MTB Tocht Overloon 2024

Het is weer tijd voor de Overloonse winter toertocht. Dit is elk jaar weer een mooie route. En vanuit huis goed met de fiets te bereiken. De starttijd stond om 8:00u gepland, dus dat betekende uiterlijk om 7:40u op de fiets zitten. Dat heb ik gedaan, met mijn lampjes, want het was nog donker. De opkomende zon gaf een prachtig beeld. Het was nog even spannend of ik met de fiets naar Overloon zou gaan omdat er ijzel was voorspeld. Gelukkig viel dat mee, dus heb ik de fiets gepakt.

Koud was het overigens wel, dus heb ik me goed ingepakt. Aangekomen in Overloon heb ik mijn NTFU streepjescode laten scannen, ik had me de dag ervoor al ingeschreven. Ik kon direct op pad gaan. Niet de langste route, want dat zou betekenen dat ik in het totaal ongeveer 75 km zou fietsen en aangezien ik op tijd thuis wilde zijn zou dat teveel zijn. Achteraf was het prima zo. De route was mooi en voor mij best pittig. Ik kon niet echt tempo maken en waardoor dat kwam kon ik niet zeggen. Het wilde gewoon niet. Misschien de kou, mijn gewicht, mijn conditie of gewoon een slechte dag. Het laatste gedeelte kampte in met krampen in mijn bovenbenen, dus het stuk op het terrein van het Oorlogsmuseum Overloon heb ik maar gedeeltelijk gedaan. Ik was er wel even klaar mee. Klaar mee in de goede zin van het woord, want ik heb er wel weer van genoten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén